انتصاب رئیس جدید هیأت رزمی بروجرد
محمد میر- روابط عمومی هیأت رزمی لرستان: طی حکمی از طرف ایرج محمدی رئیس هیات ورزشهای استان لرستان، احمد کاکائیفرد که از ورزشکاران با اخلاق و قهرمانان ملیپوش رشتههای رزمی شهرستان بروجرد میباشد به سمت رئیس هیات ورزشهای رزمی بروجرد منصوب گردید.
همچنین هیأت ورزشهای رزمی استان لرستان برای دومین سال پیاپی به عنوان هیات برتر کشور کشور معرفی شد که این موفقیت بزرگ را به فرهاد نیکوخصال سرپرست تربیت بدنی لرستان و و دکتر رحیم میرنصور معاونت ورزش تربیت بدنی لرستان تبریک عرض مینمائیم.
نماینده مردم خرمآباد در مجلس:
مسائل جانبی موجب افت تیمهای فوتبال استان شده است
ایسنا: در حالی که فوتبال به عنوان پر طرفدارترین رشته ورزشی درآمده و تمامی عوامل اجرایی استانها و شهرهای کشور به دنبال تیمهای لیگ برتری هستند، این رشته ورزشی در لرستان فراموش شده محض است .
فوتبال لرستان طی دو دهه اخیر به جای پیشرفت و حضور در سطح اول کشور در لیگهای دو و سه در رفت و آمد بوده و هیچ وقت نتوانسته انتظارات مردم فوتبال دوست استان را فراهم کند ؛ آیا حق ورزش دوستان لرستانی این است که با حسرت تنها در جعبه جادویی مسابقات فوتبال لیگ برتر را نظارهگر باشند و لرستان سهمی از این فوتبال نداشته باشد.
در این خصوص یکی از تماشاگران که برای تماشای دیدار منتخب لرستان و خوزستان به ورزشگاه تختی آمده بود به خبرنگار ایسنا گفت: از شهر پلدختر که در 110 کیلومتری خرم آبادی قرار گرفته برای تماشای بازی به این شهر آمده ام ؛ ورزشگاه تختی پس از چند سال دوباره شاهد حضور تماشاگران متعصب و خونگرم لرستانی است؛ آیا دیگر وقت آن نرسیده که مس<ولین بالاخص مدیریت ورزش، فوتبال و سایر کسانی که در این زمینه میتوانند کمک کنند، وارد عمل شوند و به فوتبال لرستان جانی دوباره بخشند .
مهدی مرادی با تأکید بر این که فوتبال لرستان نیاز به احیاء و دمیدن جان تازه ای است ، افزود : می گویند داماش دورود ، نماینده لرستان در لیگ دسته اول باشگاههای کشور؛ این تیم تنها برای مسابقات به استان می آید ، سال گذشته نیز بیشتر بازیهای خود را در تهران انجام داد ؛ آیا باید باز گفت نماینده لرستان؟
وی با اشاره به این که نمایندگان خرم آباد در مجلس شورای اسلامی می توانند همانند نماینده های اراک، همدان و .... تیمهایی از لیگ برتری، نه لیگ برتری هم نخواستیم بلکه لیگ یکی به استان بالاخص خرم آباد بیاورند تا با نام پر افتخار لرستان و بهره گیری از بازیکنان بومی مستعد بازی و به لیگ برتر صعود کنند.
وی بیان داشت: این بازی را مشاهده کنید، ما با وجود بازیکنانی همچون میرزاپور ، کوشکی ، کرم الهی ، کیوان امرایی ، حمید فتحی و .... که در سطح اول فوتبال کشور هستند از داشتن حتی یک تیم لرستانی در لیگ یک محروم هستیم ، آیا این لطمه به فوتبال پرآوازه لرستان نیست؟
مجید الهیاری یکی دیگر از تماشاگران خرمآبادی این بازی با اشاره به اینکه همه می گویند فوتبال لرستان در سراشیبی سقوط قرار گرفته آیا کسی نیست که ناجی آن شود و باعث شود دوباره ورزشگاه تختی پذیرایی تماشاگران بی شمار باشد ، گفت: همه در استانهای دیگر دنبال امتیاز لیگ برتر فوتبال هستند ولی دریغ از یک لیگ یکی آن هم با نام لرستان در فوتبال کشور.
مجید الهیاری اظهار داشت: فوتبال الان تبدیل به صنعتی پر درآمد شده و به جرات می توان گفت ورود و توجه بیشتر به آن در لرستان میتواند بخشی از مشکل بیکاری جوانان را حل کند.
وی ادامه داد : چند سال پیش تیم لیگ یکی کوثر تهران را به لرستان آوردند ؛ علیرغم اینکه از بازیکنان بومی استفاده نمی کرد ولی تماشاگران بی شماری از سراسر استان به ورزشگاه تختی می آمدند ؛ ولی به علت کم توجهی الان به لیگهای پایین کشور سقوط کرده و دیگر نامی از آن نیست؟
وی گفت: باید تیم به استان آورده شود و با حمایت تمام مسئولین و بهرهگیری از بازیکنان شاخص بومی که حاضرند با مبالغ کمتر برای لرستان بازی کنند،فوتبال لرستان به سطح اول کشور بازگردانده شود.
این تماشاگر ادامه داد: در حال حاضر این آوازه فوتبال لرستانی که همه از آن یادی کنند ، حضور در لیگهای دو و سه کشور است؛ چه کسی پاسخگوی این مسأله است ، مدیریت فوتبال لرستان یا ... ؟
با اظهار نظر این فوتبال دوستان استنباط می شود که لرستان با وجود بازیکنان سرشناس و متعدد که در لیگهای مختلف بازی می کنند باید به سطح اول فوتبال کشور برگردد و این امر نیازمند تلاش و پیگیری گشترده مسئولین ، نمایندگان مجلس و هیئت فوتبال است.
در این خصوص عضو انجمن ورزشی نویسان کشور به ایسنا گفت: با نگاهی به فوتبال غرب کشور در مییابیم لرستان به لحاظ وجود بازیکنان مستعد، کسب افتخار و کثرت تماشاگران علاقهمند، در بازهی زمانی بین دهههای 40 تا 70 یک سر و گردن از استانهای این منطقه همچون کرمانشاه، ایلام، همدان و کردستان بالاتر بوده است.
رضا جایدری ادامه داد: در دههی 80 به دلیل وجود صنایع و ارگانهای حمایتکننده و نفوذ دولتمردان برخی از استانهای یاد داشته، آنها موفق شدند تیمی در لیگ برتر فوتبال ایران داشته باشند در حالی که ما لرستانیها، علیرغم شایستگی افزونتر، همچنان در حسرت حضور در لیگ برتر میسوزیم!
وی ادامه داد: ورزش و فوتبال لرستان به دلیل عدم استفاده از دو فاکتور فوق، با وجود امتیازاتی از نظر سابقه و سرمایههای معنوی، سرش از این انتقالها و منفعتها بیکلاه مانده و دو تیم دسته اولی کوثر و داماش در شرایطی سال 87 سهم این استان شدند که به دلیل عدم تعهد به بومیگرایی بازیکنان و نیز مشکلات مالی، خیلی زود جایگاهشان را بین علاقهمندان فوتبال این خطه از دست دادند.
جایدری گفت: البته در این بین، مسوولین ورزش لرستان نیز مقصر اصلی به شمار میروند چرا که بستری مناسب برای تربیت بازیکنانی در سطح بالا در لرستان فراهم نیاورده و هنوز هم برنامهای در این زمینه ندارند.
عضو انجمن ورزشی نویسان کشور افزود: به دلیل عدم برنامهی آموزشی لازم برای بازیکنی که بتواند در سطح لیگ برتر یا دسته اول بازی کند و همچنین به دلیل نبود امکانات سختافزاری نظیر مربی سطح بالا، سالن بدنسازی با وسایل مجهز، مکان تمرینی مناسب و ... از قافله روز فوتبال کشور جا مانده و معدود استعدادهای خودروی لرستان، ناچار به مهاجرت به خارج استان و حضور در تیمهای مختلف کشور میشوند.
نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی نیز دراین خصوص گفت: متاسفانه لرستان در همه زمینه ها جا مانده که فوتبال نیز یکی از آن زمینه هاست.
رضا رحیمینسب افزود: لرستان از اولین استانهایی بود که تیم دسته اولی لیگ فوتبال آورد اما متاسفانه بدلیل عدم اسپانسر این تیم دچار افت شد؛ قطعا هر تیم دیگری را بیاوریم دچار همین تجربه خواهدشد.
وی با بیان این که اگر تیمهای دسته سوم و چهارم خود استان را تقویت و حمایت کنیم خیلی به نفع استان خواهد بود اذعان داشت:متاسفانه لرستان در همه زمینه ها جا مانده که فوتبال نیز یکی از آن زمینه هاست ؛در استان صنایعی وجود ندارد که از ورزش ما حمایت کند و این موجب افت تیمها میشود.
رحیمینسب تصریح کرد: باید برای رسیدن به توسعه همهجانبه بخش صنعت را پویا کنیم که اگر این مهم محقق شود قطعا شاخصهای توسعه پشت سر هم میآیند.
وی با بیان این که پتانسیل لازم را استان درامرورزش دارد اما متاسفانه بخش خصوصی که تیمها را اسپانسر کند وجود ندارد متذکر شد: اگر پول باشد و فوتبال خرم آباد تغذیه و حمایت شود ظرف یک دوره 2 تا 3 ساله تیمهای استان به لیگ برتر می روند.
نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: لرستان در همه زمینه های ورزشی دارای قابلیت و توانمندیهای زیادی است اما مشکل ما تیمها نیستند بلکه نبود اسپانسر، سوء مدیریت، اختلاف نظر و مسائل جانبی موجب افت تیمهای فوتبال استان شده است.
گفتنی است تلاش خبرنگار ایسنا برای پیگری این گزارش از هیأت فوتبال استان لرستان بینتیجه ماند.
اردشیر کاظمی مربی تیم ملی دو و میدانی صحرانوردی دانشآموزی کشور شد
فرهنگی لرستانی به عنوان مربی تیم ملی دو و میدانی صحرانوردی دانش آموزی کشور انتخاب شد
طی حکمی از سوی اداره کل تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش، اردشیر کاظمی دبیر ورزش ناحیه 2 خرم آباد و رئیس انجمن دوومیدانس آموزشگاههای استان به عنوان مربی تیم ملی دوومیدانی صحرانوردی دانش آموزی کشورانتخاب شد.
لازم به ذکر است این انتخاب جهت اعزام تیم ملی به مسابقات دوومیدانی دانش آموزان جهان در کشور مغولستان صورت گرفته است.
همچنین علی فهیمی دانشآموز لرستانی به اردوی تیم ملی دوومیدانی جهت شرکت در مسابقات جهانی لهستان دعوت شد.