اخبار و مطالب پنجشنبه 19 مرداد 1391
گهر دروازهبان ندارد!
شهردار دورود: استقلالیها هم هنوز پول نگرفتهاند
خرمآباد- مهران مریدی: شهردار دورود گفت: انصراف ما از تیمداری کذب محض است.
بهرنگ دالوند با بیان این مطلب افزود: ما در شهرداری و شورای شهر دورود به دنبال فراهم کردن امکانات مالی برای گهر هستیم و انصراف شهرداری دورود از تیمداری شایعهای بیش نیست.
وی با اشاره به صحبتهای تارتار که گفته ما تا کنون 100 میلیون تومان هزینه کردهایم، خاطرنشان کرد: طبق چکهایی که به اعضای تیم دادهایم؛ 20 درصد از قرارداد بازیکنان تا بیستم مردادماه پرداخت میشود و نتایج تیم ربطی به این موضوع ندارد. اگر تیم نتیجه نمیگیرد ایراد ما نیست و خودشان مقصرند، به عنوان مثال تیم دروازهبان ندارد.
دالوند با بیان این که تیمداری خیلی حاشیه دارد، یادآور شد: بهترین امکانات رفاهی را برای تیم فراهم کردهایم، فقط بحث قسط اول قراردادهاست که بیشتر تیمها هنوز پولی نگرفتهاند و نمونه بارز آن استقلال است.
شهردار دورود با بیان این که در صورت عدم کسب نتایج مطلوب برای بازیکنان جریمه درنظر گرفته میشود، اظهار کرد: تا اینجای فصل داوری خیلی به ضربه زده؛ دیدار ملوان پنالتی آنها اشتباه بود، با پرسپولیس شوت پروین گل شد و در دیدار با پیکان پنالتی که باید برای ما گرفته میشد داور نگرفت و همان توپ را در برگشت پیکانیها وارد دروازه گهر کردند.
وی در پایان گفت: با توجه به تعطیلی لیگ، از امروز به مدت یک هفته گهر در دورود اردو میزند.
رییس جمهور به وعدههایش عمل کند:
وقتی که داشتن ورزشگاه استاندارد، تبدیل به رویا میشود
خرمآباد- رضا طولابی: «من به همراه هیات دولت، بیل و کلنگ به دست گرفته و برای توسعه و آبادانی لرستان به اینجا خواهیم آمد» (دکتر احمدینژاد در سفر اول هیات دولت به لرستان- اسفند 1384)
صدای سوت و کف زدن مردم رنج دیدهی دیار من پس از شنیدن این سخنان در ورزشگاه تختی خرمآباد آنچنان طنینافکن شد که خودمان هم تا حدودی باورمان شده بود که این بار، وعدهها توخالی و شعار نیست.
مردم احساسی سرزمین من با شنیدن هر جملهای که بوی زدودن فقر، بیکاری و عدالتمحوری در شهر و دیارشان میداد با شور و شوقی عجیب دست میزدند و هلهله بر پا میساختند، اما دیری نپایید که چون گذشته وعده و وعیدهای تحقق نیافته، امید مردم را به یاس و حزن مبدل نمود.
آقای رییسجمهور! لرستان آنقدر آباد شده است که از شما عاجزانه تقاضامندیم بیل و کلنگ را زمین بگذارید و دیگر شهرهای کشور را نیز چون لرستان آباد نمایید! در لرستان آنقدر کارخانه احداث نمودهاید که هیچ بیکاری در هیچ خانوادهای وجود ندارد!
به لطف جنابعالی و اعضای پرتلاش هیأت دولت، جوانان تحصیلکرده و شرافتمند لرستانی دیگر مجبور نیستند 700 کیلومتر دورتر از خانه و کاشانهی خود و در زیر آوارهای سعادتآباد جان شیرین خود را برای به دست آوردن لقمهای نان حلال تقدیم به خاک سرد نمایند.
نمیدانم! شاید فراموش کردهاید که لرستان پس از خوزستان دومین استانی است که در طول هشت سال جنگ نابرابر با عراق متحمل خسارات فراوانی شد، شاید فراموش کردهاید که لرستان با تقدیم 6200 شهید گلگونکفن برای دفاع از خاک پاک میهنمان دین بزرگی بر گردن مسوولینی دارند که ماندند تا خادم بیمنتی برای مردم سرزمین شان باشند!
آقای رییسجمهور آنچه که مرا به نوشتن این دردنامه ترغیب نمود، حضور 5 هزار نفر تماشاگر پرشور و متعصب لرستانی نهم مردادماه در استادیوم آزادی تهران بود. در حالی که نمایندهی لرستان میبایست بازیهای خانگی خود را در شهرستان دورود برگزار نماید به دلیل فقدان ورزشگاهی استاندارد در دورود و لرستان، به اجبار در استادیوم بزرگ پایتخت میزبان تیم کهکشانی پرسپولیس بود.
5 هزار نفر از لرستانیها کیلومترها مسافت را تنها به عشق تیم اشان طی نمودند و با تشویقهای جانانهی خود جهنمی فراموش نشدنی برای پرسپولیسیها ایجاد کردند. آقای رییس جمهور، وقتی شور و شوق و احساس غرور جوانان هم استانیام را از تساوی مقابل تیم پرآوازهی پرسپولیس دیدم خوشحالی بیحد و حصری سراسر وجودم را فرا گرفته و بر خود بالیدم که من هم یک لرستانی هستم. آیا انتظار احداث یک ورزشگاه استاندارد و آبرومند در استان لرستان با جمعیتی بالغ بر یک میلیون و هشتصد هزار نفر خواستهای بزرگ، غیر معقول و دست نیافتنی است؟!
آقای رییس جمهور سقف آرزوهای علاقهمندان ورزشدوست هم استانی من را میبینید؟ داشتن یک ورزشگاه، متاسفانه این خواسته تا به امروز به آرزویی دوردست برای ما تبدیل شده است! نمیدانم شاید مطالبهای سخت و غیرقابل انجام باشد؟!
آقای رییس جمهور، چگونه برای خرید چند بازیکن پرسپولیس و استقلال میلیاردها تومان هزینه میشود، اما احداث و یا حتی بازسازی یکی از ورزشگاههای لرستان به امری محال تبدیل شده است؟ آیا نظارتی بر این پولهای میلیاردی که در بین فوتبالیستها رد و بدل میشود وجود دارد؟
در روزگاری که اغلب مردم لرستان با سیلی صورت خود را سرخ نگه میدارند اکثر فوتبالیستهای لیگ برتر بدون تحصیلات دانشگاهی، در کمتر از چند سال میلیاردها تومان از پول بیتالمال را در جیبهای مبارک خود میبینند و آب هم از آب تکان نمیخورد!
امید آن میرود که در آیندهای نزدیک همچنان که مشکل بیکاری را از چهرهی لرستان به صورت کامل زدودید، رویای داشتن یک ورزشگاه استاندارد در لرستان را به واقعیت تبدیل نمایید!
قرعهکشی لیگ دسته دوم انجام شد/ حریفان دارتاک و داتیس مشخص شدند
مراسم قرعهکشی رقابتهای لیگ دسته دوم در فصل پیش رو برگزار و 28 تیم حاضر در دو گروه 28 تیمی قرار گرفتند:
گروه اول: فولادنوین خوزستان، گاز فجر جم بوشهر، نفت و گاز گچساران، منطقه ویژه اقتصادی بندرعباس، دارتاک خرمآباد، صنعت ساری، نفت امیدیه، نفت محمودآباد، شهرداری اردبیل، صنعتی کاوه تهران، مقاومت تهران، گیتیپسند اصفهان، چوکا تالش، شهرداری لنگرود
گروه دوم: نفتنوین آبادان، سایپامهر کرج، پرسپولیس گناوه، داتیس خرمآباد(قزوین؟)، البدر بندر کنگ، نوژن شهرداری نوشهر، استقلال ساری، شهرداری دزفول، مس سونگون تبریز، آشیانگستران ورامین، استیلآذین تهران، سیاهجامگان خراسان، سپیدرود رشت، پیام مخابرات فارس
طبق برنامهریزی انجام شده، رقابتهای لیگ دسته دوم از 26 شهریور 1391 آغاز میشود و روز 25 فروردین 1392 به پایان میرسد.
دو تیم برتر هر گروه (مجموعاً 4 تیم) به صورت مستقیم به لیگ دسته اول صعود میکنند و تیمهای یازدهم تا چهاردهم هر گروه (مجموعاً 8 تیم) نیز راهی لیگ دسته سوم خواهند شد.
این در حالی است که تیمهای دهم هر گروه نیز با انجام یک دیدار پلیآف، نهمین تیم سقوط کننده به لیگ دسته سوم را تعیین خواهند کرد و تیم برنده این دیدار نیز جواز حضور در رقابتهای لیگ دسته دوم را کسب میکند.
برنامه هفته اول
گروه اول
فولاد نوین اهواز- شهردارى اردبیل
نفت امیدیه- گیتى پسند اصفهان
چوکاى تالش- دارتاک لرستان
منطقه ویژه بندرعباس- شهردارى لنگرود
مقاومت تهران- گاز فجر جم
نفت و گاز گچساران- کاوه تهران
نفت محمودآباد- صنعت سارى
گروه دوم
نفت نوین آبادان- مس سونگون تبریز
شهردارى دزفول- سیاه جامگان مشهد
سپیدرود رشت- البدر بندرکنگ
داتیس لرستان- پیام مخابران فارس
استیل آذین تهران- مهرکرج
پرسپولیس گناوه- آشیان گستران ورامین
استقلال سارى- نوژن شهردارى نوشهر
برنامه هفته دوم
گروه اول
نفت امیدیه- فولاد نوین اهواز
دارتاک لرستان- شهردارى اردبیل
گیتى پسند اصفهان- منطقه ویژه بندرعباس
گازفجر جم- چوکاى تالش
شهردارى لنگرود- نفت و گاز گچساران
صنعت سارى- مقاومت تهران
کاوه تهران- نفت محمودآباد
گروه دوم
شهردارى دزفول- نفت نوین آبادان
البدر بندرکنگ- مس سونگون تبریز
سیاه جامگان مشهد- داتیس لرستان
مهر کرج- سپیدرود رشت
پیام مخابرات فارس- پرسپولیس گناوه
نوژن شهردارى نوشهر- استیل آذین تهران
آشیان گستران ورامین- استقلال سارى
پرسشی از مهمانان ناخوانده ورزش:
رژه المپیک خوش گذشت؟
سایت تابناک: مراسم افتتاحیه المپیک لندن از زوایای گوناگون قابل بررسی است. بسیاری از کسانی که این مراسم را دیدند، آن را با المپیک گذشته در پکن قابل قیاس نمیدانند. گویا، چینیها کاری کردند که حالا حالاها هیچ کشوری قادر به تکرارش نباشد.
مراسم افتتاحیه المپیک لندن، فرصتی شد تا بار دیگر کشورهای گوناگون، جدای از توانایی فنی ورزشکاران خود، در رژه کاروان اعزامی خودنمایی کنند.
در این میان، باز هم رژه ایرانیها چنگی به دل نزد. متأسفانه، افرادی که سالهاست در این زمینه مسئولیت دارند، همچنان ضعیف کار میکنند و گویا قرار نیست فکر تازهای در این باره شود! جالب اینکه رئیس کمیته ملی المپیک ایران در این رژه حضور پررنگی داشت و شگفتی همگان را بر انگیخت؟
در لابهلای خبرها داشتیم که یک زن فرصتطلب در میان صف ورزشکاران هندی نفوذ کرد و اتفاقی عجیب رقم خورد. نکته جالب این که این ماجرا خیلی زود لو رفت و با دستگیری خاطی پروندهای به جریان افتاد.
نکته جالب در این حادثه، شناسایی سریع خاطی است. به عبارتی، هندیها با دیدن این زن در میان ورزشکاران خودی، خیلی زود در مقام مقابله برآمدند و...
اما با دیدن صف رژه روندگان کاروان ایران، پرسشهای بسیاری مطرح شد:
ـ چرا رئیس کمیته ملی المپیک ایران در این رژه حضور داشت؟
- دبیرکل کمیته ملی المپیک چه زمانی علاقهاش نسبت به حضور در این رژه کم خواهد شد؟
- نفراتی که در این رژه بودند، بر پایه چه اصلی جواز گرفتند؟
- رؤسای فدراسیون شمشیر بازی، پینگ پنگ، پزشکی ورزشی و... آن وسط چه میکردند؟
- چرا اثری از ورزشکاران مطرح ایران در این مراسم نبود؟
- ترتیب چیدمان حاضران در رژه را چه کسی داده بود؟
- چرا باید مسئولان جلوی صف باشند و ورزشکاران در ته صف؟
- مگر چند ثانیه پخش این مراسم از رژه چه ارزشی دارد که ما حق و ناحق را فراموش کنیم؟
- دهها سال بعد با دیدن عکس این رژه به سؤال کنندهها درباره اینکه این افراد چه ورزشکارانی هستند، باید چه پاسخی داد؟
پرسشهایی از این دست بسیار هستند که آن را بر عهده ذهن جستجو گر شما عزیزان مخاطب قرار میدهیم.
در این میان، نکته دل آزار دیگر این که متأسفانه گرفتن سهمیه در المپیک مسیری بد به خود گرفته است. این کسب سهمیه، هرچند در نوع خود افتخارآفرین و شادی بخش است، رفته رفته به محلی برای «پز» دادن یک عده و سفر رفتن عدهای دیگر بدل شده است.
رئیس فدراسیونی برای حضور در المپیک دهها سفر کسب سهمیه برای ورزشکارش فراهم میکند. آن ورزشکار در نخستین بازی شکست میخورد و حذف میشود. جالب این که برای گرفتن این سهمیه و آن یک بازی و یک شکست ورزش ما کلی باید تاوان بدهد. منت بر سرش بگذارند و... .
متأسفانه امروز المپیک برای یک عده تمام شد. آنها برای حضور خود و نه افتخار آفرینی تلاش کردند و اکنون به خواسته خود رسیدهاند و به باقی ماجرا هم کاری ندارند. آنها باور ندارند که کار ورزش و ورزشکار تازه آغاز شده و رقابت و افتخار آفرینی لحظهای تعلل را برنمیتابد.
این عده باور ندارند که قهرمانی و شاد کردن دل مردم، مزهای به مراتب شیرینتر از چند دقیقه رژه دارد. هنوز خاطره تلخ شکستها در پکن در ذهن علاقهمندان است و ما سخت امیدواریم در لندن دچار این اتفاق نشویم. تا به اینجا تنها یک مقام ششمی در تیراندازی کمی پذیرفته بوده است.
تا پایان روز سوم از نوع اعزامها گرفته تا مراسم رژه، نشان داد که ورزش ایران با این نوع از برنامهریزی و به ویژه خرجیها اندر خم یک کوچه است. ما هم مثل شما مخاطبان عزیز با امید به روزهای بهتر در این روزهای روحانی برای موفقیت ورزشکاران پرتلاشمان دعا میکنیم و تنها از سر وظیفه از مهمانان ناخوانده ورزش میپرسیم: رژه المپیک خوش گذشت؟
با سلام. لطفا به آقای شهردار دورود بفرمایید که کمی تلوزیون ببینند و یا حدال مقدور به استان های همجوار سفر کنند و تماشا کنند که رسم بزرگ اندیشی و شیوه های مدیریتی چنان نیست که شما می پندارید.این تیم با مربی جوان و زحمتکشش دارد نا م شهر مارا به همه می شناساند شما به جای خط و نشان کشیدن برای ایشان هرچه سریعتر شرایط را برای این تیم فراهم کنید و از توان مهندس و اجرایی که در شهر موجود است استفاده کنید و ورزشگاه را آماده کنید و پای هواداران و مسولان غیر لرستانی را به شهر زیبایمان باز کنید تا از کانالهای غیر ورزشی (دید توریستی) نیز کسب درآمد کنیم. با تشکر